Takohet grupi punues për punimin e Statutit të Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani”

Takohet grupi punues për punimin e Statutit të Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani”

Grupi punues për punimin e Statutit të Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani” mbajti takimin e radhës, ashtu siç janë dakorduar me MASH-in, që universitetet publike të përgatisin projektet finale të statuteve deri më datën 1 gusht 2020, të njëjtit do të diskutohen me Zyrën Ligjore të MASH-it deri më datën 1 shtator 2020 dhe pastaj do të dërgohen në Kuvendin e Kosovës për miratim.

Ky grup punues është i përkushtuar maksimalisht në arritjen e përfundimit të procedurave me kohë që kërkohet nga  MASH-i.

Shpresohet që 1 tetorin e sivjetëm ta fillojmë me statutin e ri të Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani”.

 

Fotot e lajmit

tp-bottom