Mbledhje komemorative për nder të jetës dhe veprës së Prof. Asoc. Dr. Ilirjana Raça-Bunjaku

Mbledhje komemorative për nder të jetës dhe veprës së Prof. Asoc. Dr. Ilirjana Raça-Bunjaku

Me pikëllim të thellë morëm lajmin se sot më 28 Maj 2020 në orët e hershme të mëngjesit ka ndërruar jetë Prof. Asoc. Dr. Ilirjana Raça-Bunjaku, profesoreshë e Fakultetit të Mjekësisë në Universitetin “Fehmi Agani” në Gjakovë.
Të ndjerës, sot iu dha lamtumira e fundit dhe nesër më 29 Maj 2020 me fillim në ora 12:00 në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani” do të mbahet mbledhje komemorative në nderim të jetës dhe veprës së saj.

tp-bottom