Ftesë për ngjarjen “Race For Cure”

Ftesë për ngjarjen “Race For Cure”

Në emër të Komandantit të RCW - KFOR, ju ftojmë ngjarjen me emrin “RACE FOR CURE” që do të mbahet më 23 Qershor, në Komunën e Pejës.

Ngjarja ka për qëllim fuqizimin e rolit të sportit si mjet për tejkalimin e barrierave etnike dhe sociale dhe promovimin e luftës kundër kancerit. Përfaqësuesit i KFOR-it do të dhurojnë një shumë të fondeve për këtë donacion, ndërsa ftesat, si dhe kompletet e  garës (RACE), për ju do të jenë falas. Gjithsesi është shumë e rëndësishme prania juaj si gjest simbolik.

Më poshtë disa detaje për ngjarjen:

- Dorëzimi i kompleteve të garës (KIT RACE) dhe vendi i përgatitjes: Palestra Sportive Karagaç (Palestër afër Universitetit të Pejës) në orën 08.30.

- FILLIMI: Universiteti i Pejës në ora 09.00

- FUNDI: në qendër të Pejës afër Hotel Dukagjinit rreth orës 11.00

- LLOJI GARËS: Vrapim JO konkurrues, kështu që ju mund edhe të ecni gjithashtu.

- Pjesëmarrja e rezervuar për çdo Universitet, 30/40 pjesëmarres, studentë, profesorë ose të ftuar të tjerë të ndërlidhur me Universitetet.

- Duhet vetëm emri dhe mbiemri i pjesëmarrësve dhe madhësia e kërkuar për bluzën e kompletit të garës.

Afati i fundit per paraqitje është data 18 qershor.

Broshura

tp-bottom