Lajme dhe ngjarje

NJOFTIMET

Rezultatet preliminare të provimit pranues (Bachelor - afati i tretë, Master - afati i dytë) për vitin akademik 2023/2024
Rezultatet preliminare të provimit pranues (Bachelor - afati i tretë, Master - afati i dytë) për vitin akademik 2023/2024

Rezultatet preliminare të provimit pranues (Bachelor - afati i tretë, Master - afati i dytë) për vitin akademik 2023/2024 Fakulteti i Edukimit             Programi...

3050
5
105
34
tp-bottom