Rektori Nimani falënderon Parlamentin e Kosovës

Rektori Nimani falënderon Parlamentin e Kosovës

Në emër të gjithë stafit dhe studentëve të Universitetit "Fehmi Agani" dhe të gjithë qytetarëve të Gjakovës, falenderojmë Parlamentin e Kosovës dhe të gjithë deputetet që e votuan Statutin e Universitetit tonë. 
Duke ju falenderuar, ju premtojmë që me përkushtim do të punojmë që të ngrisim nivelin e cilësisë së Universitetit.

tp-bottom