Ftesë - “Diskutim mbi promovimin e mirëkuptimit të ndërsjellë dhe parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm”

Ftesë - “Diskutim mbi promovimin e mirëkuptimit të ndërsjellë dhe parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm”

Organizata për Siguri e Bashkëpunim në Kosovë, OSCE, Misioni në Kosovë, ka kënaqësinë të ju ftojë në:

“Diskutim mbi promovimin e mirëkuptimit të ndërsjellë dhe parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm”

Të mërkurë, 16 Dhjetor 2020, në orën 10:00.

Në takimin në internet në platformën Zoom

Join Zoom Meeting

https://osce-org.zoom.us/j/91701968466

Meeting ID: 917 0196 8466

Passcode: 01369958

Qëllimi i këtij takimi është që profesorëve dhe studentëve të Universitetit Publik “Fehmi Agani” në Gjakovë” dhe Kolegjit privat “Dukagjini” në Pejë t'u jepet një mundësia për të diskutuar mbi diversitetin fetar, mirëkuptimin e ndërsjellë dhe parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm. Diskutimi do të përqendrohet në ngritjen e vlerave të përbashkëta të të rinjve dhe identifikimin e mënyrave për promovimin e dialogut dhe parandalimin/ luftimin e fenomeneve negative, si dhe ndërtimin e mirëkuptimit dhe besimit midis komuniteteve të ndryshme.

Agjenda

tp-bottom