Në UGjFA u organizua Dita Ndërkombëtare e Infermierisë

Në UGjFA u organizua Dita Ndërkombëtare e Infermierisë

Në lokalet e Fakultetit të Mjekësisë në UGjFA, me dt. 12 Maj 2016 për nder të Ditës Ndërkombëtare të Infermierisë u organizua Takimi Punues nga studentët e drejtimit Infermieri dhe Mami, me moton:

Infermierët: forcë për ndryshim. Përmirësimi i aftësive ripërtëritëse  në sistemin shëndetësor

Të pranishëm në këtë eveniment ishin përfaqësues nga Spitali rajonal "Isa Grezda" Gjakovë, nga QKMF-ja, përfaqësues të menaxhmentit të UGjFA-se dhe Dekanatit të Mjekësise, mësimdhënës e studentë.

Me këtë rast të gjithë studentët pjesëmarrës në këtë takim punues u pajisen me certifikata.

tp-bottom