Njoftim për shpërndarje të ID kartelave

Njoftim për shpërndarje të ID kartelave


Njoftojmë studentët e vitit të parë të Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani” se shpërndarja e ID kartelave do të bëhet të martën me dt. 10.10.2017 dhe të mërkurën me dt. 11.10.2017

Shpërndarja e ID kartelave bëhet në fakultetet përkatëse tek zyrat e referentëve nga ora 9.00 – 11.00.

Studentët personalisht duhet të tërheqin ID kartelën dhe të paraqiten me letërnjoftim.

Manuali i përdorimit të SEMS

tp-bottom