Studentët e UFAGJ - it realizuan vizitë në Hendikos

Studentët e UFAGJ - it realizuan vizitë në Hendikos

Gjatë ditës së sotme bashkë me përfaqësuesit e UFAGj-së, realizuam vizitë në Handikos Gjakovë. Gjatë kësaj kohe u njoftuam mbi punën që e realizon Ekipa Multidisiplinare e Handikosit e gjithashtu fëmijëve që marrin shërbime i’u derguam dhurata dhe lojra.

Gjithmonë do të jemi falendërues ndaj studentëve të UFAGj-së që janë të gatshëm për aktivitete dhe kontribute, me fat që ju kemi! Gjithashtu falendërojmë edhe Menaxhmentin dhe stafin e Universitetit “Fehmi Agani” Gjakovë për mbështetjen e pandalshme!

Fotot e lajmit

tp-bottom