Punëtori për studentët e Fizioterapisë

Punëtori për studentët e Fizioterapisë

Dega e Fizioterapisë ka zhvilluar punëtorinë e radhës, në të cilën sot e kishim të ftuar fizioterapeutin e klubit futbollistik KF. Prishtina e Re, z. Shpetim Kadriu BSc.

Në kuadër të lëndës Mjekësi e Sportit, kemi pasur nderin të ndjekim asistimin e tij në përdorimin e teknikave të bandazhimit për studentët e vitit të tretë të programit të Fizioterapisë. 

Universiteti 'Fehmi Agani' në Gjakovë, Fakulteti i Mjekësisë, e falënderon Z. Kadriun për kontributin e dhënë për studentët tanë dhe universitetin në përgjithësi.

Fotot e lajmit

tp-bottom