Rivlerësim dhe rikomentim

Rivlerësim dhe rikomentim

Sonte më 07.05.2020 në ora 21:00 udhëtimin e ndërgjegjes të Institutit Yunus Emre në Prishtinë "Të Rimendosh, të Riinterpretosh" vazhdohet me shkrimtaren dhe mendimtaren e njohur nga Turqia, Alev Alatlı.

Gjuha e programit është turqisht dhe do të transmetohet drejtpërdrejt në rrjetet sociale me përkthim simultan në gjuhën shqipe, boshnjake dhe angleze.

Për Turqisht: https://www.facebook.com/yeeorgtr/ ose https://twitter.com/yeeorgtr

Për Shqip: https://www.facebook.com/yeepristine/ ose https://twitter.com/yeepristine

Për Boshnjakisht: https://www.facebook.com/yeesaraybosna/

Për Anglisht: https://www.facebook.com/yeelondra/

 

https://youtu.be/bgDeYMVF5AU 

tp-bottom