Rezultatet preliminare të provimit pranues (afati i parë) për vitin akademik 2021/2022

Rezultatet preliminare të provimit pranues (afati i parë) për vitin akademik 2021/2022

Programi Infermieri

Programi Shëndet Publik

Programi Fizioterapi

Programi Menaxhim Shëndetësor (Master)

 

Afati i ankesave është deri më datën 04.09.2021 në ora 14:00. Pas këtij afati ankesat nuk do të pranohen.

Ankesat bëhen vetëm përmes sistemit SMU në këtë link dhe raporti duhet të dorëzohet në fakultetin përkatës.

tp-bottom