Njoftim

Njoftim

Njoftohen të gjithë studentet e Universitetit "Fehmi Agani", dega e Fakultetit të Mjekësisë në Gjakovë, se me 15.10.2021 fillon viti i ri akademik 2021/2022 dhe me këtë rast Prof.Asoc.Dr. Idriz Berisha - Dekan i Fakultetit dhe të gjithë Profesorët e njesisë akademike do të mirëpresin ardhjen e studentëve në mënyrë të oraganizuar duke filluar nga ora 10:00.

Ju mirëpresim!

 

tp-bottom