Njoftim rreth orarit për provimin pranues në UFAGJ

Njoftim rreth orarit për provimin pranues në UFAGJ

🛎️ Të nderuar maturantë,

Ju rikujtojmë se provimi pranues mbahet nesër me datë 24.10.2023, në objektet e fakultit përkatëse, sipas ndarjes nëpër salla dhe këtij orari:

 

➡️ 3. Fakulteti i Mjekësisë (provimi mbahet në objektin e Fakultetit të Mjekësisë)

Programi Fizioterapi në ora 10:00 - lista e kandidatëve nëpër salla
 
Programi Shëndet Publik në ora 10:00 - lista e kandidatëve nëpër salla
 
 

🛑 Të gjithë kandidatët në provim pranues duhet të posedojnë dokument të identifikimit dhe konfirmimin e aplikimit, pa të cilat nuk mund t’i nënshtrohen provimit pranues.

❌ Në kohën e mbajtjes së provimit pranues ndalohet përdorimi i telefonave celularë!

tp-bottom