Njoftim rreth pagesë së semestrit veror dhe paraqitjes së provimeve për afatin e Prillit 2020

Njoftim rreth pagesë së semestrit veror dhe paraqitjes së provimeve për afatin e Prillit 2020

Njoftohen studentët e Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani”, se afati për pagesën e semestrit veror për vitin akademik 2019/2020 bëhet nga 22.05.2020 – 29.05.2020.

Në rast të mos pageses deri me këtë datë studentët nuk mund të paraqesin provimet e afatit të Prillit 2020.

 

Paraqitja e provimeve për afatin e Prillit fillon nga data 30.05.2020 dhe përfundon me datën 03.06.2020, jo më shumë se dy provime.

E obligueshme përdorimi i masave mbrojtëse (maska dhe dorëza).

 

tp-bottom